Confort Smartline

Slimme thermische oplosssing
Confort Smartline is een geoptimaliseerd sterk presterend, thermisch geÔsoleerd schuifraam met een dunne aanzichtbreedte. Het systeem combineert dit zeer aantrekkelijk esthetisch design met een opmerkelijke energie-efficiŽntie. Het schuifraam behoort tot de nieuwe generatie schuifraamsystemen dankzij zijn technische innovatie en zijn weloverwogen design.
Confort 160

Het ultieme schuifsysteem
Confort 160 is een uiterst performant, thermisch onderbroken schuifdeursysteem in (hef-)schuifuitvoering, dat de gebruiker een groot bedieningsgemak biedt. Het systeem heeft niet alleen een mooie esthetische lijn, maar is ook duurzaam, stabiel en opmerkelijk energieefficiŽnt. Dankzij zijn maximale vleugelgewicht tot 400 kg vormen grote glasoppervlakken geen enkel probleem.
Crownfold

Aluminium vouwdeuren
Geniet van een zomerse barbecue, of ontspan en geniet gewoon van het uitzicht. En als vervolgens de avond valt, houdt de hoge graad van isolatie en veiligheid binnen alles comfortabel en veilig. Het Crown-vouwsysteem is ontworpen om u perfecte controle te geven over de manier waarop u de deur wilt gebruiken.

Crown-vouwdeuren zijn voorzien van een geavanceerde technologie - ze combineren de structurele integriteit van aluminium met een hoogwaardige polyamide thermische onderbreking.
Nijverheidszone Begijnenmeers 15
1770 Liedekerke
Tel: +32(0)53/66.33.66
info@alstanox.be
© 2019 ALSTANOX bvba  Nijverheidszone Begijnenmeers 15,  1770 Liedekerke